LED text


I made this widget at MyFlashFetish.com.

Friday, 11 November 2011

.: 11 11 11 :.

salam suma....


hari ni suma org pakat2 duk tlis kt fb nk buat blog psl tarikh arini
aku pun x trkecuali ar...
bukan ape, saje nk buat alasan nk menulis je pun...hahaha

tarikh arini mmg style...
tpi ape mkna nyer kt aku kan..???
actly xde pun pape yg best tuk aku arini tuk dikenang...
tpi klu jumaat last week ade jgak ar...huhu..
ape..??? mne leh cte..huhu
but it will never be frgtten...

sbnr nyer aku nk cte psl semalam nyer cte..
10/11/11...
ape bnde yg jdi..??
meh nk gtaw...


yea!!!
mmg btol ape korg rsa..
aku tngh exam skrg ni...
1st paper 10/11/11...

1st paper mmg serius xde mood giler nk stdy...
dlm klas dah ar tdo kan..hahhaa
ari rabu bru strt kelam kabut nk stdy..
mlm 2 mula ar masing2 nk redho je...
stndart ar kan ble dah xde msa 2...
tmbhan pula rabu mlm 2 aku slesema truk...

nk ke x, exam wajib ambk...
slesema nyer psl aku bwak masuk sape tngn
rsa mcm towel kecik je...mne2 ar...
tpi serius x slesa kot jwp ble slesema...


tpi ade stu bnde yg mngejutkan aku...
tngh syok jwp exam tetiba dtg swg lctre pmpuan yg jdi pngawas exam kt meja aku..
aku dah rgsing dah..
mcm2 pkir dlm pale otak aku ni...
then slumber je dia ulurkn kt aku 2 bji panadol soluble...
" nah ambk ubat ni, kesian sngt sy tngk duk sok seh sok seh (bunyi)"
"ptg ade exam x..???"
aku ckp ar xde kan..
"balik mkn pas2 tdo"
aku pun segan silu dgn sedikit malu ambk je..
then ckp tq..

1st time seumur hidup aku org dtg ksi ubt msa exam...
tpi x mkn pun, ade dlm pencil case aku..
hahhaaa...

nmpk x panadol kt ats slip exam aku..???

kesipulan nyer...
jwp exam klu slsma mmg x slesa
n lgi satu
cte aku xde kaitan pun ngn tajuk entri....hahhahaaa


bye2
tq sudi baca....






7 comments:

  1. owh thanks..
    aku pun xtaw nma dia...

    ReplyDelete
  2. syok la anep... boley buat mama angkat.. :P

    ReplyDelete
  3. mcm xde kaitan je uya..hahhaa
    kang aku buat link kt blog ko eh..haha

    ReplyDelete
  4. hahaha.ang bkn ke tiap ari dok soh seh soh seh je?.hehehe

    ReplyDelete