LED text


I made this widget at MyFlashFetish.com.

Sunday, 5 February 2012

.: aKHirNya :.

salam 


akhir nyer suma dah selesai ble aku dpt tlis kt cini...
even bnde ni dah lma dah tpi sbb bz x smpt tlis..huhu..
msti korg pkir kn ape bnde yg aku nk cte ni...
ce korg teka...

dapat x..????? hahahaa

xpe lah aku taw korg msti xtaw nyer...
sbb bnde ni aku yg nk cte kt korg..hahaa
actly 25/1 bru ni aku gi test JPJ tuk lesen E aku..
bnde ni je aku nk cte..hahaha...


ujian JPJ bkn bikini bottom eh..hahahhaa...



tpi kan, serius cuak dowh...
mklum ar dah lma dah test jpj tuk lesen keta...
gua brdebar smcam wa ckp lu...
ade 7 org yg test lesen E trmasuk aku..
aku no 5...


blaja lori ni, test pun lori ni jgak...



tngu nyer tngu skali smpai dah pegwai jpj 2...
tension aku tngk dia, muka x nk snyum lgsung....
mlas nk ingt psl dia...hahaha
aku nk pndekkn cte sbb aku ngtok...

ade 3 fktor yg nyebabkn aku rsa aku fail test ni...
1st ialah 6 org yg laen gi jalan 3 tpi aku swg je jalan 1...
nmpk mcm saja je dia nk failkn aku sbb jalan 1 mcm ssh skit...

2nd : dengan org laen snyum pun x ckp lgi lar x kan...
tpi ngn aku dia ckp siap tlg tngkkn jalan tuk aku....
baek smcam je....

3rd: ni mmg runsing sbb salah aku...
ade skali 2 aku stop n aku was2 nk tarik brek angin ke x...
aku tarik n lepaskn balik tpi lepas x abh n aku x prasan...
pas2 lori xleh jlan ar...aku panik.. 2 kali jdi
kli ke 3 bru aku prasan psl brek agin 2...


aku nyer test card....



gua cuak tnggu result..
tpi ble dah kuar lega rsa nyer...
AKU LULUS..!!!!!! yeaaaa




 bahagian 1: LULUS.....yea..!!


 bhgian 2 (jalan raya) : ni paling cuak tpi LULUS....


akhir nyer dapat jgak lesen E....




pape pun alhmdulillah syukur....
aku brjaya gak lulus ujian JPJ ni...
serius lega rsa nyer...huhuhu...




p/s: ade agi cte, tpi xtaw ble bleh tlis kt cni..gua bz....








10 comments:

  1. tahniah..aku bace pun saspen..haha

    ReplyDelete
  2. thanks shafiqa...
    saje je buat saspen...hahaa

    ReplyDelete
  3. hensemnye mat anep.... hihihi
    dah leh bawak lori...
    pasni ingat jln plak yer.. =p

    ReplyDelete
  4. ttibe plak ckp aku hnsem...
    mcm xde kaitan je..hahahaha...
    jalan dah ingt dah skit2....

    ReplyDelete
  5. tahniah beb..pasni leh bawak bas maktab..hahaha

    ReplyDelete
  6. hoi, bus mne bleh bwak...
    yg 2 kna ambk lesen laen plak..

    ReplyDelete
  7. salam singgah, salam Maulidur Rasul jg..

    ReplyDelete
  8. wlkslm...
    thanks PCL...
    salam maulidur rasul

    ReplyDelete