LED text


I made this widget at MyFlashFetish.com.

Saturday, 9 June 2012

.: i GOt It FrOM mY maMA:.

salam....

ya allah, ahkirnye dpt jgak aku berblogging...
dah mcm ape dah blog aku ni...
dah 3 bulan tngl gantung x bertali blog aku ni since my last post...
xtaw nape ttibe mood aku ilang tuk menulis...

aku pun konpius nape...ish2....

XPE forget it...
yg pnting dah ade mood n modal n tulis..


bnyk sngt bnde dah terlepas tpi 1 bnde ni msti nk tlis....
sbb bnde ni bnde pnting dlm idup aku...hahahha
alhamdulillah satu lgi impian dah tercapai...hahhhaa
salah 1 yg termaktub dlm aku nyer dream list lar..huhu...

nk taw ape bnde yg bnyk2 tu..
korg cri lar post aku yg lma... xlarat aku nk cri..hahahaha
so apekah yg aku dah dpt..???
even dah lma pkai, tpi ni lar bnde nyer...
tadaaaaa......

hehehehe... kotak je pun...

tpi dlm kotak ade yg ni....!!!

iphone 4s...

alhmdulillah dpt jgak aku mrasa pkai iphone
tpi jgn tny nape aku bli iphone..
aku xleh jwp soalan...
ape yg aku taw ialah...
iphone mmg dah ade dlm dream list aku...so nasib ar kan...
hahhahhahhaa.....



next target is adalah bnde ni....!!!





p/s: tq sudi baca





4 comments:

  1. dah godek2 iphone dia... hehe
    nsib xcurik jer..

    ReplyDelete
  2. Ak ingtkn ap la td ni anep..;)

    ReplyDelete
  3. janah: ske plak dia..hahahhaa

    ReplyDelete
  4. uya: hehehee....saje je buat meriah...
    xcited lma x tlis

    ReplyDelete